ADUNAREA GENERALA PAROHIALA-2011-

IUBITI CREDINCIOSI,

Astazi, 4 Ianuarie ,Preotul Paroh si Consiliul Parohial va invita sa participati in ziua de 6 Februarie,imediat dupa Sfanta Liturghie la Adunarea Generala Parohiala a Anului 2011. Toti credinciosii care au platit integral membria pe anul 2010 vor avea drep de vot.

Rugam pe toti romanii crestini ortodoxi, pe care Bunul Dumnezeu i-a binecuvantat sa locuiasca in aceste minunate locuri din imprejurimile orasului Orlando si care sunt buni crestini si iubitori de Biserica lui Hristos,sa se alature noua ,venind cu pace,cu bucurie si cu dorinta de a deveni si ei noi membri ai bisericii noastre.

Va asteptam pe toti ,cu multa dragoste si bucurie,pentru a implini impreuna cuvintele Sfantului Apostol Pavel: ”Fratilor, noi suntem Biserica Dumnezeului celui viu,precum Domnul a zis: ca voi locui in ei si voi umbla si voi fi Dumnezeul lor si ei vor fi poporul Meu…… Eu va voi primi pe voi, si voi fi voua Tata si voi imi veti fi Mie fii si fiice.”

Asadar,trebuie lasata la o parte orice suparare pe care diavolul ne-a trimis-o spre dezbinarea si pierderea sufletului nostru, nemaiavand puterea de a ne iubi unul pe altul, savarsind porunca lui Dumnezeu de iubire, ci am ales sa ne uram unul pe altul,facand lucrarea si bucurie diavolului.

Tot in a doua Epistola catre Corinteni a Sfantului Apostol Pavel, gasim suferinta mai mare decat a noastra,dar indemn pe masura,punandu-l pe Dumnezeu mai presus de toate ,ca impaciuitor si legatura de iubire intre oameni:”Fratilor,nu voim ca voi sa nu stiti de necazul nostru,care ni s-a facut in Asia,ca peste masura ,peste puteri,am fost ingreuiati,incat numai nadajduiam sa mai scapam cu viata.Ci noi,in noi insine,ne socoteam ca osanditi la moarte,ca sa nu ne punem increderea in noi,ci in Dumnezeu,Cel ce inviaza pe cei morti,Care ne-a izbavit pe noi dintr-o moarte ca aceasta si ne izbaveste,si in Care nadajduim ca ne va mai izbavi, ajutandu-ne si voi cu rugaciunea voastra pentru noi,asa incat darul acesta facut noua ,prin rugaciunea multora ,sa fie prilej de mutumire,adusa de catre multi,pentru noi.”

Iubiti romani,la inceput de An Nou,sa facem voia Celui Nou Nascut si cuvintele acestea sa va fie imnul sau troparul vietii voastre,citindu-l sau cantandu-l, in toata vremea si-n tot locul,din suflet ,impartasindu-l si   altora:   ”Fratilor,roada  Duhului este: dragoste,bucurie,pace,indelunga-rabdare,bunatate,facere de bine , credinta, blandete, infranare, curatie;  impotriva unora ca acestea nu este lege. Iar cei ce sunt ai lui Hristos Iisus si- au rastignit trupul impreuna cu patimile si cu poftele lui. Daca traim cu Duhul, cu Duhul sa si umblam. Sa nu fim iubitori de marire desarta,intaratandu-ne unii pe altii si pizmuindu-ne intre noi. Fratilor,chiar daca va cadea cineva in vreo gresala, voi cei duhovnicesti indreptati-l pe unul ca acesta cu duhul blandetilor, luind seama la tine insuti,ca sa nu cazi si tu in ispita. Purtati-va sarcinile unii altora si asa veti plini legea lui Hristos.”  AMIN.

La Multi Ani!

Parintele paroh Florin Mihalache


Comments

ADUNAREA GENERALA PAROHIALA-2011- — 1 Comment

  1. Buna ziua si La Multi Ani!

    In primul rand, atat eu cat si sotul meu va dorim sa aveti un an minunat, cu sanatate si impliniri.
    Profitam de aceasta ocazie sa va multumim pentru ce ati facut pentru noi anul trecut, pentru ca ne-ati sfintit casa, ne-ati fost alaturi in momentele fericite, ne-ati sfatuit, dar mai ales ne-ati apropiat de biserica mai mult decat rugaciunea pe care o ziceam fiecare acasa si va dorim tot ce este mai bun si un an cu impliniri!

    Catalina si Florin Zegheru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *