Anunțuri

Noiembrie 5, 2015

Iubiți membrii, iubiți creștini, iubiți romani,

Cu multa dragoste va reamintesc ca, pe data de 8 Noiembrie 2015, Sfânta noastră Biserica sărbătorește ziua Sfinților Arhangheli Mihail si Gavriil, ocrotitorii Sfintei noastre Biserici.
Ca in fiecare an ,venim în întâmpinarea Hramului cu următorul program :
– Vineri, 6 Noiembrie, ora 7:00 P.M. – Taina Sfântului Maslu;
– Sâmbăta, 7 Noiembrie, ora 10:00 A.M. – Sfânta Liturghie (Sâmbăta Morților- Moșii de Toamnă);
– Duminica, 8 Noiembrie, ora 9:30 A.M. – Acatistul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil, urmat la ora 10:00 A.M. de Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie .

După săvârșirea Sfintei Liturghii va avea loc” Masa Festiva” (Agapa), la adresa: Westmonte Civic Center, 624 Bills Lane , Altamonte Springs, Fl 32714.
Frumosul eveniment va fi susținut prin bucuria muzicii românești de către Domnul Ionuț Albu, iar de către familia Ioniță (Viorel și Angela) printr-un moment coregrafic de înalta ținuta a dansului de societate.
Prețul de intrare va fi de $ 75 de persoana, pentru pensionari și studenți $ 50 . Copiii pana (inclusiv) la 18 ani nu plătesc bilet.

Biletele se pot cumpăra de la sala!

Va așteptăm pe toți cu mult drag!


Cu prețuire,

Pr. Florin Mihalache
(407)- 310-2939


 

Aprilie 3, 2015

Iubiți membrii, iubiți credincioși, iubiți Romani,

 • Vineri 3 Aprilie, începând cu orele 7:00 PM se va citi Acatistul Mântuitorului nostru Iisus Hristos.
 • Sâmbătă 4 Aprilie, începând cu orele 10:00 AM se va tine Sfânta Liturghie pentru Pomenirea Morților –  Sâmbăta lui Lazăr (ultima sâmbătă pentru pomenirea morților)
 • Duminica 5 Aprilie, începând cu orele 10:00 AM se va tine Sfânta Liturghie pentru Intrarea Domnului în Ierusalim-Duminica Floriilor.

Având în vedere ca Duminica 5 Aprilie, este ziua intrării în Ierusalim a Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Duminica Floriilor, Părintele Florin dorește sa va invite la o masa cu borș de pește și un peste prăjit!
Acest dar se datorează nu numai pentru ziua numelui, ci pentru ca Părintele dorește ca întreaga familie sa aducă mulțumire Bunului Dumnezeu pentru darurile ce le-a putut oferi Sfintei noastre Biserici mai ales acum în prag de Sărbătoare, Învierea Domnului.

Vă așteptăm cu drag!​
Cu prețuire,

Pr. Florin Mihalache​ & Consiliul Parohial ​
(407)- 310-2939


Martie 30, 2015

Iubiți membrii, iubiți credincioși, iubiți Romani,

Dorim să vă anunțăm că în 12 Aprilie † Duminica de Sărbătoarea Sfintelor Paști începând cu ora 1:00 p.m. va avea loc în curtea bisericii o masă frumoasă tradițional Româneasca în cinstea acestei sărbători.
La acest eveniment va participa iubitul nostru artist Ionuț Dolănescu și distinsa sa soție Doinița Dolănescu alăturându-li-se Domnul Ionuț Albu. ​

Pentru frumosul spectacol și bogata masă tradițional Românească ce va avea loc biletul va fi de $50.00 pentru adulți; pentru studenți și pensionari $30.00 iar pentru copiii gratis.

Vă așteptăm cu drag!​
Cu prețuire,

Pr. Florin Mihalache​ & Consiliul Parohial ​
(407)- 310-2939


Ianuarie 13, 2015

Vă reamintim de ​​Adunarea Generală Parohiala ​care ​va avea loc Duminică 25 Ianuarie, după Sfânta Liturghie, vă rugăm pe toți membrii și Români să participați la această Adunare Generală​ Parohială.​

Vineri 30 Ianuarie – Sărbătorirea Sfinților Trei Ierarhi – se va ține Sfântul Maslu la orele 7:00 PM.

Vă așteptăm cu drag!​
Cu prețuire,

Pr. Florin Mihalache​ & Consiliul Parohial ​
(407)- 310-2939


Decembrie 23, 2014

25   J   †    Crăciunul – Nașterea Domnului
După sosirea MOȘULUI la Sfânta Biserica , va urma o masa frumoasa ” Pomana Porcului”

Consiliul Parohial si Preotul Florin va urează ” UN CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU PROSPER PLIN DE SANATATE SI ÎMPLINIRI”.

Cu prețuire,

Consiliul Parohial si
Pr.Florin Mihalache


Decembrie 3, 2014

    [notranslate][/notranslate]Iubiți credincioși,

In zilele de Sâmbăta 6 Decembrie si Duminica 7 Decembrie vine Moș Nicolae și va rugam sa aduceți copiii la biserica pentru a se bucura de cadourile de la Moș Nicolae.

Va așteptam pe toți cu mult drag!


Cu pretuire,

Pr. Florin Mihalache


 

Noiembrie 2, 2014

 •  Iubiți credincioși,

Programul din săptămâna destinată hramului este următorul:
Sâmbăta, 8 Noiembrie 2014 ,orele 10:00 A.M.- 12:00 P.M. – Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie; la orele 13:00 P.M.- Masa festiva.
Duminica, 9 Noiembrie 2014, orele 10:00 A.M.- 12:00P.M. – Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie.

 • Adresa unde se va ține masa festivă este :
  Casselberry Recreation Center,
  200 North Triplet Lake Drive,
  Casselbery , FL 32707

Costul biletului este de $75 preț întreg. Pentru Pensionari și Studenți costul biletului este $50, iar copii până la vârsta de 16 ani intră pe gratis. Biletele se pot procura de la intrare.
Formația Autentic împreuna cu domnul Ionuț Albu vor fi cei care ne vor încânta cu spectacolul pe care îl vor prezenta.

​Dacă aveți întrebări vă rugam să sunați pe Părintele Florin Mihalache la numărul (407) 310-2939.


 • [notranslate][/notranslate]Iubiti Romani “ LA MULTI ANI”

Un eveniment frumos pentru început de an , am organizat un spectacol exceptional cu minunatii artisti : Axinte de la Vacanta Mare, Daniela Gyorfi, formația Autentic si Lorena.

Spectacolul va avea loc în ziua de 19 Ianuarie incepand cu orele 3:00 P.M. , in sala de spectacole de la Biserica Greceasca.

Pretul biletului va fi de $ 100 de persoana incluzand sala, asigurarea salii, mancare , bauturi alcoolice, bauturi racoritoare, dulciuri , fructe si noi.

Tinerii sub 18 ani nu platesc taxa de intrare, iar pensionarii jumatate din pret ( $ 50).

Biletele vor fi disponibile la vanzare incepand cu Duminica din 5 Ianuarie 2014.

BUNA SEARA, DRAGI ROMANI

 • A aparut cartea : ”  2012- Sfarsitul Lumii sau Miracol” , scrisa de parintele paroh Ovidiu Florin Mihalache.

Cine doreste sa  cumpere aceasta carte, o poate cumpara de la Sfanta Biserica , sau prin comanda facut la adresa de email : [email protected]

Aceasta carte poate fi un dar frumos de “Sfantul Craciun ”  si nu numai, oferita oricarei persoane care doreste sa se hranesca sufleteste.

 • A aparut revista : ” Super Sale pentru o locuinta in Cer”, scrisa de parintele paroh Ovidiu Florin Mihalache                                                                                                                                                                                 Cine doreste sa  cumpere  aceasta revista , o poate cumpara de la Sfanta Biserica ,sau poate face comanda la adresa de email: [email protected] .

Comments

Anunțuri — 3 Comments

 1. La Multi ani! sa aveti parte de tot ce va doriti pe 2013!
  Va sarut din China…
  Viorel Banica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *