Comments

MESAJ DE SARBATORI — 2 Comments

 1. La Multi ani!

  Ma numesc Claudia si locuiesc on Sarasota, Florida de 4 ani. In tot acest timp recunosc cu parere de rau, ca nu am reusit sa gasesc o biserica romano-ortodoxa si in ultimul an de zile am neglijat si Sfanta Duminica. Vreau sa mentionez ca sunt casatorita cu un cetatean american (el este catolic) si obisnuiam sa mergem la biserica St. Martha Catholic Church in orasul in care locuim. Anul trecut am nascut o fetita si am hotarat sa evitam locurile publice pentru a o feri de boli (mai ales ca gripa aviara era “in floare” anul trecut).
  Azi m-am hotarat sa caut pe google daca sunt biserici romano-ortodoxe in Florida si am gasit site-ul dumneavoastra. Am citit putin pe site si imi place foarte mult. As dori sa luam legatura, sa cunosc alti crestini ortodoxi cu care sa ne imprietenim si, cu siguranta, sa vizitam locasul dumneavostra.
  Un an nou fericit!

  Claudia

 2. La Multi Ani va doresc atat dvs cat si familiei dvs.

  Dumnezeu sa va ajute sa strangeti in spirit crestin alaturi de dumneavoastra cat mai multi romani din regiunea unde v-a fost harazit sa faceti cunoscut cuvantul Domnului in linia crestin ortodoxa.
  Un ochi plange si altul rade, enoriasii de la biserica Sf. Nicolae din Bucuresti au un mare gol in suflet odata cu plecarea dvs de langa ei, in vreme ce mare bucurie vor trai enoriasii din Orlando, Florida lasandu-se pastoriti de un preot cu har asa cum sunteti dvs.

  Anul in care tocmai am intrat sa va aduca multa pace si liniste in suflet si multa putere de munca, Doamne Ajuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *